Disclaimer

Disclaimer

Voor alle duidelijkheid wijst Velgenaccessoires.nl u op het volgende:

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van velgenaccessoires.nl. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopieren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Velgenaccessoires.nl. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

De op deze website getoonde informatie wordt door Velgenaccessoires.nl met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Velgenaccessoires.nl behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren. 

Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.Hoewel Velgenaccessoires.nl alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Velgenaccessoires.nl niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Velgenaccessoires.nl, welke geen eigendom zijn van Velgenaccessoires.nl, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Velgenaccessoires.nl. Hoewel Velgenaccessoires.nl uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Velgenaccessoires.nl worden onderhouden wordt afgewezen.

 • Porsche Naafdop mm m

  Porsche Naafdop 76mm 99336130302 61m_img

  44.9539,95

 • Range rover naafdop mm lr

  Range rover naafdop 63mm lr027409_img

  13.9512,95

 • Volkswagen Naafdop mm B XRW

  Volkswagen Naafdop 66mm 3B7601171 XRW_img

  16.9514,95

 • Audi Naafdop mm B A Grijs

  Audi Naafdop 69mm 4B0601170A Grijs_img

  37.4932,50

 • Mercedes naafdop mm B

  Mercedes naafdop 75mm B66470202_img

  15.9513,80